Сік з винограду Містить велику кількість глюкози, багатий антиоксидантами і калоріями. Щоб зменшити калорійність, сік рекомендується розбавляти водою. Сік з апельсина Багатий вітаміном С. Регулярне вживання цього соку сприяє збільшенню рівня оптимізму в житті. Рекомендується психологами і психотерапевтами при депресії. Сік з грейпфрута Містить особливий елемент нарингін, який сприяє поліпшенню травлення і прискоренню спалювання жирів. Також його рекомендується пити при безсонні. Сік з моркви Сприяє впевненій роботі мозку. Сік дуже корисний для зору і зміцнення нервової системи. Так як морквяний сік насичений жиророзчинними вітамінами, його слід пити з невеликим додаванням вершків або чайної ложечки оливкової олії. Сік з томатів У цього соку найнижча енергетична цінність, всього 230 Ккал на один літр соку. Прекрасний утамувач голоду і спраги. За своїми властивостями порівняємо з ряжанкою. Сік з яблук Добре допомагає відновленню сил. Рекомендується пити його після спортивних тренувань та фізичного навантаження. Сік з вишні Попереджає розвиток атеросклерозу і сприяє нормалізації тиску. Вчені вважають, що найкорисніший сік – це той, який дарує здоров’я і гарний настрій! | |
| |
Переглядів: 1253 | Коментарі: 2 | |
Всього коментарів: 0 | |